skip to Main Content

„Париз Хилтон од Алиекспрес“: Модна катастрофа на премиерата за “Game of Thrones”

„Париз Хилтон од Алиекспрес“: Модна катастрофа на премиерата за “Game Of Thrones”
  • 09.04.2019

„Леле драги гледачи, Санса Старк е истргана“, вака гласи една од неколкуте остри критики во новото издание на емисијата „Мода“.

Имено, модниот критичар Сергеј Варошлија новите 30 минути мода ги посвети на серијалот “Game of Thrones”. Како што и самиот вели, иако тој е нивен огромен обожавател, сепак мораше да ги искоментира модните парчиња кои холивудските ѕвезди ги носеа на црвениот тепих за премиерата која се оддржа пред неколку дена.

Погледнете ја емисијата:

Back To Top