skip to Main Content

Отворено Студио 1: Какво време не очекува до Божиќ

Отворено Студио 1: Какво време не очекува до Божиќ
  • 04.01.2019

Денешниот прв блок од Отвореното Студио 1 го започнавме со метеорологот Славчо Поповски со кој разговаравме за моменталната временска состојба во Македонија и за тоа какво време не очекува до празникот Божиќ. Исто така ги информиравме граѓаните и за тоа каква е ситуацијата во околните земји со оглед на тоа дека многу македонски државјани се одлучуваат да патуваат за време на претстојниот викенд.

Во вториот дел се потсетивме на дел од вчерашните гостувања во Отвореното Студио каде гости кај колегите Чомовски и Ордановски беа министерот за здравство Венко Филипче и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Блокот го затворивме со вчерашната дискусија за очекувањата од претстојните претседателски избори за тоа каков претседател и е потребен на Македонија, каде гости во Отвореното Студио 1 беа Зоран Иванов и Емин Аземи.

Целиот блок од Студио 1 погледнете го во видеото:

Back To Top