skip to Main Content

Отворено Студио 1: За Галевски фестивалите без скандали не се интересни

Отворено Студио 1: За Галевски фестивалите без скандали не се интересни
  • 01.10.2018

Во Отвореното студио 1 на 1ТВ домаќинот Сашо Орданоски разговараше со Влатко Галевски,  еден од најпознатите филмски критичари во македонското новинарство.

Настрана од политичките случувања во земјата, Орданоски со гостинот разговараше на неколку теми, меѓу која и фестивалот „Браќа Манаки“.

„Фестивалите без скандали како да не се интересни“, кажа Галевски, кој го објасни начинот на селекција на филмовите кои беа дел од филмскиот фестивал во Битола.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

Back To Top