skip to Main Content

„Она многу љуби чипче“: Политичарките на „тапет“ кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

„Она многу љуби чипче“: Политичарките на „тапет“ кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 04.01.2019

Нема простор за чипки во политиката.

Во првото издание на емисијата „Мода“ во новата 2019 година, модниот критичар имаше поделени мислења за стилот на политичарките во Македонија, каде меѓу нив се најде и потпретседателката на Собранието и копретседавач на Интерпартиската парламентарна група за интеграција, помирување и реформи Фросинa Ременски.

Погледнете како поминаа политичарките:

Back To Top