skip to Main Content

Од понеделник контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со термин во 19.15 часот

Од понеделник контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со термин во 19.15 часот
  • 21.04.2018

Коментарите и забелешките на гледачите ги очекуваме веднаш по „Студио 1“. Од понеделник, контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ во ист формат, но со нов термин. Секој работен ден со почеток од 19:15 часот ги отвораме телефонските линии преку кои можете да го споделите вашиот став.

Вклучете се директно во програмата преку телефонскиот број 02 30 55 551 и споделете ги со нас вашите размислувања на актуелни теми, она што вас ве засега или пак доколку сакате да споделите некаков проблем со нас. Ова е вашата една минута на 1ТВ.

Бидете со нас во понеделник – 19:15 часот.

Back To Top