skip to Main Content

Нов ден со Тијана во „Вечер со Тијана“

Нов ден со Тијана во „Вечер со Тијана“
  • 21.04.2018

Погледнете ја третата епизода на шоуто „Вечер со Тијана“. Ќе имате прилика да видите многу емотивни, забавни, пријатни и „непријатни“ моменти од процесот на создавање на шоуто.

Како изгледа „шок собата“ во станот на Тијана? Какви незгоди на сцените имала до сега во кариерата?

Гледајте и насмејте се до солзи, евоцирајте спомени и уживајте.

Back To Top