skip to Main Content

Новинарите од 1ТВ искритикувани во „Студио Мода“ (ВИДЕО)

Новинарите од 1ТВ искритикувани во „Студио Мода“ (ВИДЕО)
  • 02.05.2018

Во модното студио на 1TV и обраќањето на Сергеј Варошлија, тема на коменитирање беа вработените во самата телевизија. Сергеј не се штедеше да подели критика до вработените за нивниот сјатлинг, на мета се најде и тој самиот, па си се пофали дека одлично изгледа.

Христијан Баневски

Васко Спасоски

Александара Филиповска

Елена Џугуманова

Николина Славковска

Гордана Дувњак

Кристијан Стојчевски

Лука Николовски

Иако вчера беше 1 -ви мај како не работен ден, вработените од 1TV сите на својата работна позиција се со цел граѓаните да бидат навремено, точно и објективно информирани. Иако во покежуал варијанта беа дојдени на работното место, Сергеј со пофалби и критики за своите колеги.

Влатко Чаловски

Поентата на Сергеј беше дека во 1TV се собрани една група на луѓе кои сите се автентични сами на себе и изгледаат така како што изгледаат. Тој вели дека не бил преблаг со коментарите кон колегите, во овој случај тој е реален.

Во продолжение од видеото ќе може да ги слушнете кратките коментари за дел од вработените.

Back To Top