skip to Main Content

Нова сезона на „Мода“ – Погледнете го светското студио на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Нова сезона на „Мода“ – Погледнете го светското студио на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 11.09.2018

Вашиот омилен телевизиски лик, модниот критичар Сергеј Варошлија на негово огромно задоволство, но и на „1ТВ“ ја започна новата сезона на емисијата „Мода“.

Во ова издание, човекот кој стои позади вам омилената фраза – „ќе ми пукне душата“ ги претстави свои нови холивудски соработнички.

Меѓу другото, со нови реквизи во студио и засега познатиот меч, модниот критичар се врати на критиките за оние фотографии кои се објавуваат на социјалните мрежи.

Сосема нов и модернистички изглед на емисијата „Мода“, модниот критичар засени со модните парчиња на себе и воедно најави уште една успешна сезона.

Погледнете ја емисијата:

Back To Top