skip to Main Content

„Не гледам дека има нова ѕвезда со која би сакал да соработувам“: Дадар искрено за „Ексклузив (ВИДЕО)

„Не гледам дека има нова ѕвезда со која би сакал да соработувам“: Дадар искрено за „Ексклузив (ВИДЕО)
  • 24.10.2018

Најпосакуваниот ерген во Македонија не ја симнува насмевката од својот лик.

Во интервјуото за „Ексклузив“, Дадар разговараше на тема нови лица и млади пејачи, по што искоментира:

Не можам да се пофалам дека многу знам од новите изведувачи, бидејќи сметам дека навистина малку ги има.“ 

Меѓу другото, виновникот за убавината на скоро секоја дама, откри детали и за приватниот живот.

„Јас сум тип кој едноставно ете и моите дома не ме прашуваат. Знаат дека ако има нешто интересно и нешто што треба да се каже, ќе се каже“, беше искрен Дадар.

Повеќе од рубриката „На кафе“ со Дадар во видеото подолу:

Back To Top