skip to Main Content

Нешто што не се пропушта: „Македонски инсајдер“ наскоро на 1ТВ

Нешто што не се пропушта: „Македонски инсајдер“ наскоро на 1ТВ
  • 03.10.2018

Сите информации и факти што до сега беа скриени… Се она што другите го премолчуваа или не беа доволно храбри да го истражат… Бегство од правда… Злоупотреба на моќ… Судски лавиринти… Криминал и нерешени убиства…

1ТВ ќе ви ги обезбеди одговорите што секогаш сте ги барале. Наскоро, „Македонски инсајдер“ на 1ТВ.

Back To Top