skip to Main Content

На гости во вториот дом на кикбоксерот Иле Ристевски – На 9-ти јуни се враќа во рингот

На гости во вториот дом на кикбоксерот Иле Ристевски – На 9-ти јуни се враќа во рингот
  • 02.05.2018

Го посетивме познатиот Македонски кикбоксер Иле Ристевски кој ни раскажа за почетоците на неговата кариера, многубројните успеси и натпреварувањата кои следуваат.

– Се занимавам 30 години со овој спорт, моментално ја качувам својата форма бидејќи планирам на 9 јуни да се вратам во рингот после 7 години.

Останатиот дел од разговорот погледнете го во видеото.

Back To Top