skip to Main Content

Нано Ружин во Централниот дневник на 1ТВ – Кој го претставува движењето „Жолти елеци“ и дали е ова почеток на крајот на Макрон

Нано Ружин во Централниот дневник на 1ТВ – Кој го претставува движењето „Жолти елеци“ и дали е ова почеток на крајот на Макрон
  • 03.12.2018

Гостин во Централниот дневник на 1ТВ беше Нано Ружин, поранешен амбасадор на Македонија во НАТО, а една од причините за гостувањето се случувањата во Париз. Кој го претставува движењето „Жолти елеци“? Кои се „револуционерите без револуција“? Цената на горивата и висината на даноците. Крај на петтата и почетокот на шестата република? Почеток на крајот на Макрон?

Целиот разговор погледнете го во видеото од Централниот дневник на 1ТВ:

Back To Top