skip to Main Content

„Маја готви“: Пита штрудла со јаболка

„Маја готви“: Пита штрудла со јаболка
  • 30.10.2018

Денешниот избор на Маја е комбинација од оброк и десерт, односно спој од штрудла и пита со јаболка.

За подготовка на рецептот потребни ви се: брашно, шеќер, ванила, путер, јаболки, лимонов сок,  бадеми, рум, лебни трошки и цимет. Целиот начин на подготовка, погледнете го во видеото.

Back To Top