skip to Main Content

„Маја готви“ – за сите што брзаат, сендвич и салата во тегла

„Маја готви“ – за сите што брзаат, сендвич и салата во тегла
  • 20.09.2018

Сите сме зафатени и имаме брзо темпо на живеење, па добро би ни дошол брз оброк што личи како да е од ресторан со пет ѕвездички. Денеска ќе подготвиме прекрасен сендвич и салата во тегла.

Back To Top