skip to Main Content

„Македонски инсајдер“ стартува во недела во 22.00 часот

„Македонски инсајдер“ стартува во недела во 22.00 часот
  • 15.02.2019

Факт е дека долгонајавуваниот проект „Македонски инсајдер“ предизвика реакции. Изминативе неколку недели најавните материјали беа паузирани од страна на 1ТВ, што кај дел од јавноста отвори шпекулации дека емисијата ќе биде прекината, односно дека нема да почне да се емитува.

Да расчистиме – „Македонски инсајдер“ стартува на 17.02.2019 во недела во 22.00 часот. Бидете со нас.

Back To Top