skip to Main Content

„Македонски инсајдер“ во недела објавува четири нови досиеја

„Македонски инсајдер“ во недела објавува четири нови досиеја
  • 23.01.2019

Објавивме само четири досиеја, а се крена голема прашина. На кого му пречи Македонски инсајдер?

Работиме по строго утврдени стандарди. Сите досиеја ќе бидат предадени на органите на прогонот.

Тимот на „Македонски инсајдер“ во недела во 21 часот ќе објави четири нови досиеја. Криминалот и злоупотребите ќе бидат предмет и во новите досиеја.

Јас сум македонскиот инсајдер – поткуп не прифаќам, на уцени и закани не потклекнувам.

Back To Top