skip to Main Content

„Македонски инсајдер“ во недела во 22 часот

„Македонски инсајдер“ во недела во 22 часот
  • 15.02.2019

Проектот „Македонски инсајдер“ за кој со месеци одеа интензивни најави, ја разбранува јавноста, иако од различни причини. Последниве две недели овие најави исчезнаа од екранот на 1ТВ, па многумина се прашуваа дали телевизијата се откажа од овој проект или зад тоа стојат други сомнителни мотиви.

Да расчистиме – првата емисија од проектот „Македонски инсајдер“ стартува во недела, на 17 февруари, во 22.00 часот.

Back To Top