skip to Main Content

Лето, плажа и костими за капење – Сергеј Варошлија во Централниот дневник

Лето, плажа и костими за капење – Сергеј Варошлија во Централниот дневник
  • 05.08.2019

Во Централниот дневник на 1ТВ гостуваше нашиот дежурен моден критичар Сергеј Варошлија, а инспирација за разговорот беше летната мода на плажите.

-Многу е битно секој да си го познава своето тело и да биде свесен што му прилега. Ако се чувствувате добро во сопственото тело, нема да подлегнувате на илузиите од тоа што го пласираат модните куќи или рекламите за костими за капење – ова го советува Сергеј за сите што во моментов се или планираат да ги посетат плажите.

Целиот разговор можете да го погледнете во видеото.

Back To Top