skip to Main Content

„Леле она си го љуби огледалото и локацијата“: Сергеј Варошлија ја имитира позата (ВИДЕО)

„Леле она си го љуби огледалото и локацијата“: Сергеј Варошлија ја имитира позата (ВИДЕО)
  • 25.12.2018

„Во лицето изгледа како да е припита, како да е отсутна, како да е урочена“, ова се модните критики кои Сергеј Варошлија ги додели за еден Инстаграм профил.

Поглед кон светската мода, примери од домашната сцена, како и неизбежните добро познати „модни катастрофи“ беа само дел од содржината на 30 минутното шоу.

Погледнете ја емисијата „Мода“:

Back To Top