skip to Main Content

Костадинов: Гласот на граѓаните е клучен за македонската иднина

Костадинов: Гласот на граѓаните е клучен за македонската иднина
  • 30.07.2018

На 30 септевмри Македонија на референдум ќе одлучи за постигнатиот договор со Грција, ќе одлучи за членството во ЕУ и НАТО, порача пратеникот на СДСМ Костадин Костадинов и го критикуваше раководството на ВМРО-ДПМНЕ дела денеска повторно покажале дека кога сите се обединети за евроатлантските интеграции на Македонија, само Мицкоски е против.

Back To Top