skip to Main Content

„Коса мачкишта со пукнати души“: Сергеј најде тешка модна катастрофа (ВИДЕО)

„Коса мачкишта со пукнати души“: Сергеј најде тешка модна катастрофа (ВИДЕО)
  • 14.11.2018

„Драги гледачи, она изгледа како да се удрила во ѕид, но бидејќи ја сликале во тој момент, се фатила, ја болело глава, ама она важно испозирала“, вака беше опишана новата модна катастрофа во емисијата „Мода“.

Новитети, случајни минувачи, тешни модни утки, но и едукација од светскиот моден свет заедно со вашиот омилен моден критичар Сергеј Варошлија.

Погледнете ја емисијата:

 

 

Back To Top