skip to Main Content

Колуглу во Студио 1: Преспанскиот договор и борбата на Заев и Ципрас се типичен пример и модел за Нобелова награда

Колуглу во Студио 1: Преспанскиот договор и борбата на Заев и Ципрас се типичен пример и модел за Нобелова награда
  • 19.12.2018

Гостин во Отвореното Студио 1 на уредникот на денот Борјан Јовановски беше Стелиос Колуглу – европратеник од Грција.

За целта на неговата посета во Скопје. Кој стои зад иницијатива за кандидирање на Заев и Ципрас за Нобелова награда за мир? За ставот на политичките партии во Грција околу Договорот од Преспа.

Целиот разговор, во кој на овие теми и на многу други прашања одговори даде Колуглу, може да го погледнете во видеото:

Back To Top