skip to Main Content

Колку роба заплени македонската царина за време на празничните денови – тема во Студио 1

Колку роба заплени македонската царина за време на празничните денови – тема во Студио 1
  • 09.01.2019

Во првиот блок од денешното Отворено Студио 1 се осврнавме на делови од вчерашните разговори. Со новинарката Искра Опетческа која гостуваше во Студио 1 новинарите Чаловски и Јосифоска разговараа за најактуелните случувања во македонската царина за 2018 година. Опетческа информираше и за најновиот извештај од царината за запленетата стока во празничните денови. Како што истакна, најмногу роба била запленета на граничниот премин „Ќафасан“ и скопскиот аеродром.

Целиот блок погледнете го во видеото.

Back To Top