skip to Main Content

Кои се луѓето кои ги држат конците, а се амнестирани од одговорност – Македонски Инсајдер наскоро на 1ТВ!

Кои се луѓето кои ги држат конците, а се амнестирани од одговорност – Македонски Инсајдер наскоро на 1ТВ!
  • 26.10.2018

Субвенции и јавни набавки и тендери – како и кому се делат? Се кријат ли одговорните зад институциите  и политичките партии? Дали поединци од бизнис секторот, со лажни факти добивале државни пари?

Имаме тим, имаме цел – вистината пред се. Откриваме кои се луѓето кои ги држат конците, а се амнестирани од одговорност!

Македонски Инсајдер наскоро на 1ТВ!

Back To Top