skip to Main Content

Како се снимаше спотот за новата песна „Надеж“ на Влатко Лозаноски

Како се снимаше спотот за новата песна „Надеж“ на Влатко Лозаноски
  • 06.04.2018

Влатко Лозаноски-Лозано сигурно е еден од најпопуларните пејачи на домашната поп-сцена.

Според сервисот „Јутјуб“, видеото за неговиот хит „Километри“ е убедливо најгледано видео кај нас.

Деновиве го приврши снимањето на спотот за песната „Надеж“, која ќе се најде на неговиот најнов албум.

Во спотот за „Надеж“ се појавува фото-моделот и манекенка Билјана Шкортова, една од најубавите Македонки.

Back To Top