skip to Main Content

Какви се очекувањата од референдумската кампања – анализа на „Студио 1“

Какви се очекувањата од референдумската кампања – анализа на „Студио 1“
  • 10.09.2018

Домаќинот на денот Сашо Орданоски во еден од термините на деншеното Студио 1 со колегите Баневски и Чаловски разговараа за стартот на референдумската кампања кој денес го означи Собранието.

Очекувањата од ВМРО-ДПМНЕ и нејзиниот официјален став како и ставот на МАНУ беа темите на кои анализираа тројацата новинари, а исто така беа прокоментирани и последните скандали кои ја тресат владата на Заев.

Целиот разговор погледнете го во видеото:

Back To Top