skip to Main Content

Интерпелација на Владата: Дуел на Павле Богоевски и Влатко Ѓорчев во „Студио 1“

Интерпелација на Владата: Дуел на Павле Богоевски и Влатко Ѓорчев во „Студио 1“
  • 10.04.2018

Во Собранието на Република Македонија е закажана седница на која по предлог на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ ќе се гласа за доверба на Владата.

Павле Богоевски од пратеничката група на СДСМ и Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во „Студио 1“ ги вкрстија аргументите за и против интерпелација на Владата.

Back To Top