skip to Main Content

„Изгледа како гушери, змии да ѝ живеат во коса“: Нови модни критики на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

„Изгледа како гушери, змии да ѝ живеат во коса“: Нови модни критики на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 12.12.2018

Нови низа критики од модниот критичар.

Покрај многуте совети и примери кои ги изнесе Сергеј Варошлија во емисијата „Мода“ како правилно треба да се комбинирааат парчињата облека, сепак, не можеше да затвори очи ни на најкатастрофалните изданија.

Дали вашиот профил беше на „тапет“ во минутите мода, може да погледнете во видеото подолу:

 

Back To Top