skip to Main Content

За сите што пропуштија: Погледнете го гостувањето на „Фрајле“ во емисијата „Вечер со Тијана“

За сите што пропуштија: Погледнете го гостувањето на „Фрајле“ во емисијата „Вечер со Тијана“
  • 16.06.2018

Невена, Марија, Јелена и Наташа членките на женскиот квартет „Фрајле“ гостински во емисијата „Вечер со Тијана“. Многу смеа, музика и позитивна енергија оваа саботна вечер на програмата на 1ТВ.

Во овој весел бенд владее работа и дисциплина, но уживаат  во создавање на нивната музика низ сма и позитивна енергија.

Сите оние кои го пропуштија гостувањето на неодоливите, харизматични, шармантни и талентирани девојки од „Фрајле“ ќе може да го погледнат подолу од видеото.

Back To Top