skip to Main Content

Заврши Макфест, но почна шоуто: Пејачките на „тапет“ кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Заврши Макфест, но почна шоуто: Пејачките на „тапет“ кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 08.10.2018

Како главна атракција овој викенд беше фестивалот Макфест.

Пејачите, освен што се претставија со своите песни, нивниот претставителен изглед на таков настан не остана незабележан. Токму тие и беа на „тапет“ во новото издание на емисијата „Мода“ со модниот критичар Сергеј Варошлија.

Кого пофали, а кому му посочи остра критика, погледнете во видеото подолу:

Back To Top