skip to Main Content

Жртви на политички прогон – гости во „Правда и неправда“

Жртви на политички прогон – гости во „Правда и неправда“
  • 05.03.2019

Можна ли е корекција на неправдата на жртвите во монтираните политички случаи? Гостин на Гордана Дувњак во „Правда и неправда“ три жртви на политичкиот прогон – Слободан Богоевски, почесен претседател на комитетот за заштита на правата и сродните здруженија кои се залагаат за преиспитување на монтираните случаи, Тодор Пиперковски од судскиот процес „Метастаза“ и Илчо Бојчевски од „Фаланга 2“.

Гледајте „Правда и неправда“ – вечерва во 21:00 часот

Back To Top