skip to Main Content

Жешка фотосесија: Дарко Спејко се соблече пред камерата на „Ексклузив“ (ВИДЕО)

Жешка фотосесија: Дарко Спејко се соблече пред камерата на „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 18.06.2019

Празник за женски очи.

Момчето кое стана познато по победата на едно српко реално шоу, важи за прва машка личност во Македонија која е верификувана на Инстаграм и девојките полудуваат по него. Името му е Дарко а го викаат Спејко.

„Ексклузив“ беше зад снимањето на жешката фотосесија на Дарко Спејко. Погледнете како изгледаше:

Back To Top