skip to Main Content

„Ексклузив“ во Преспа: Амбасадорите изненадени од вкусните традиционални специјалитети

„Ексклузив“ во Преспа: Амбасадорите изненадени од вкусните традиционални специјалитети
  • 18.06.2019

Екипата на „Ексклузив“ во посета на Преспа.

Традиционално јадење во Преспа е ѓомлезето и крапот, нешто за што мора да се пофалат домаќините од Царов двор, бидејќи навистина се покажаа. За вкусните специјалитети зборуваа и амбасадорките од Швајцарија и Црна Гора за камерата на 1ТВ.

Погледнете го прилогот во видеото подолу:

Back To Top