skip to Main Content

„Ексклузив“ ве носи зад снимањетo: Што ќе носи Александра Накова во новиот спот на Балкан бенд?

„Ексклузив“ ве носи зад снимањетo: Што ќе носи Александра Накова во новиот спот на Балкан бенд?
  • 18.06.2019

„Ексклузив“ ве носи зад снимањето на новиот видео запис на „Балкан бенд“.

Имено, пред неколку дена во Театарот за деца и младинци популарните момци од Балкан бенд снимаа нов спот за српската песна „Лутко моја“.

Главната женска улога ѝ припадна на атрактивната Александра Накова.

Погледнете која беше нејзината задача:

Back To Top