skip to Main Content

„Ексклузив“ анкета: Кој повеќе лаже, мажите или жените? (ВИДЕО)

„Ексклузив“ анкета: Кој повеќе лаже, мажите или жените? (ВИДЕО)
  • 02.04.2019

На лагата ѝ се кратки нозете.

По повод 1 април или денот на шегата, екипата на Ексклузив направи интересна анкета за тоа кој повеќе лаже. Дали се тоа мажите или жените?

Дознајте од видеото подолу:

Back To Top