skip to Main Content

Ексклузивно на 1ТВ: Во новата сезона на „Правда и неправда“ гостинка специјалната јавна обвинителка Катица Јанева

Ексклузивно на 1ТВ: Во новата сезона на „Правда и неправда“ гостинка специјалната јавна обвинителка Катица Јанева
  • 09.11.2018

Ексклузивно, во првото издание на „Правда и неправда“ во новата сезона – Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

Како ВМРО-ДПМНЕ стана најбогатата партија во Европа? Ќе добијат ли судски разврски предметите на СЈО кои треба да го откријат начинот на функционирање на „Фамилијата“ која ја претвори Македонија во „заробена држава“.

Катица Јанева во „Правда и неправда“ – вторник во 21 часот.

Back To Top