skip to Main Content

Ексклузивно интервју: Ѕвездата на „Исцелител“ Благој Веселинов открива детали за својот живот (ВИДЕО)

Ексклузивно интервју: Ѕвездата на „Исцелител“ Благој Веселинов открива детали за својот живот (ВИДЕО)
  • 18.04.2019

Благој Веселинов во „Ексклузив“.

Македонскиот актер Благој Веселинов оваа година во Палатата на Берлинале ја доби наградата „Шутинг старс“ (Shooting Stars), што ја доделува платформата Европска филмска промоција (ЕФП). Веселинов, ѕвездата на „Исцелител“, наградуваното деби на Ѓорче Ставрески и актер во Македонскиот народен театар (МНТ) ја доби наградата меѓу 10-те најдобри актерски таленти во подем во Европа.

По тој повод, иако ретко дава интервјуа сепак одлучи да зборува за камерата на Ексклузив.

Погледнете го интервјуто:

Back To Top