skip to Main Content

Ексклузивно интервју со мајсторот на македонскиот филм – Милчо Манчевски, денеска во 15:15 на 1ТВ

Ексклузивно интервју со мајсторот на македонскиот филм – Милчо Манчевски, денеска во 15:15 на 1ТВ
  • 20.11.2018

Милчо Манчевски се врати во Македонија. На овој свет на омраза му треба малку толеранција и љубов. Ексклузивно интервју, денеска во 15:15 на 1ТВ.

Милчо Манчевски во Отворено Студио 1.

Back To Top