skip to Main Content

Ексклузивно интервју со Бојан Јовановски – петок 21:00 во Отворено Студио 1

Ексклузивно интервју со Бојан Јовановски – петок 21:00 во Отворено Студио 1
  • 27.06.2019

Петок, 21 часот – Отворено Студио 1, гостин Бојан Јовановски. Ќе одговара на сите актуелни прашања што ја интересираат јавноста – состојбата во медиумите, за изминатата и новата сезона на 1ТВ и идните планови на телевизијата.

На овие и на многу други атрактивни теми, првиот човек на 1ТВ и БМЈ Медиа Груп – Бојан Јовановски.

Домаќин Јадранка Костова – петок 21 часот.

Back To Top