skip to Main Content

Ексклузивно интервју со Бојан Јовановски – вечерва во 21:00 часот

Ексклузивно интервју со Бојан Јовановски – вечерва во 21:00 часот
  • 28.06.2019

Вечерва во 21:00 часот – Отворено Студио 1, гостин Бојан Јовановски. Ќе одговара на сите актуелни прашања што ја интересираат јавноста – состојбата во медиумите, за изминатата и за новата сезона на 1ТВ како и идните планови на телевизијата.

На овие и на многу други атрактивни теми, првиот човек на 1ТВ и БМЈ Медиа Груп – Бојан Јовановски.

Домаќин Јадранка Костова – вечерва во 21:00 часот.

 

Back To Top