skip to Main Content

Едниот ја раскина врската, другиот фати девојка: 2 Бона – гости во „Ексклузив“ (ВИДЕО)

Едниот ја раскина врската, другиот фати девојка:  2 Бона – гости во „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 22.07.2019

По неколку месеци повторно во „Ексклузив“.

Дуото „2Бона“ имаат да најават многу работи, но и покрај тоа откриваат детали од приватниот живот.

Погледнете ја најавата:

Back To Top