skip to Main Content

Еден ден со Тијана во „Вечер со Тијана“

Еден ден со Тијана во „Вечер со Тијана“
  • 14.04.2018

Во оваа епизода на „Вечер со Тијана“ ќе имате прилика да видите и почуствуавате многу забавни и емотивни моменти од процесот на создавање на шоуто. Не пропуштајте вечерва со почеток во 20.00 часот „Вечер со Тијана“.

Back To Top