Европско првенство во шах во Македонија – разговор во Студио 1

Во отвореното Студио 1, како и секој понеделник, новинарите Јана Јосифоска и Влатко Чаловски, освен најавите на содржините коишто ќе може да ги погледнете денес, го поканија колегата Слаѓан Ивковиќ од спортската редакција, по повод европското првенство во шах, голем … Continue reading Европско првенство во шах во Македонија – разговор во Студио 1