skip to Main Content

Еве што пропуштивте во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)

Еве што пропуштивте во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)
  • 26.05.2018

Сите интересни моменти кои што ги пропуштивте од вечерашната емисија на 1ТВ „Вечер со Тијана“ ќе може да ги погледнете од видеото подолу. Слушнете како настанале хитовите на Тамара, приказната за настанување на песната „Тажна љубов, среќна песна“. Зошто Тамара плачеше по нејзиниот настап на Скопскиот фестивал кога ја изведе песната „Брод што тоне“?! – Сестрите Тодевски раскажаа и интересни анегдоти за нивниото детство, а воедно и новите планови на Тамара.

Back To Top