skip to Main Content

Дани Димитровска за Макфест: Немаме почит од помладите пејачки (ВИДЕО)

Дани Димитровска за Макфест: Немаме почит од помладите пејачки (ВИДЕО)
  • 11.10.2018

Дани Димитровска по освоеното трето место на 33 издание на Макфест беше гостинка во Ексклузив.

Таа зборуваше за своите впечатоци за Макфест и имаше доста негативни коментари. Еден од коментарите е дека почитта од помладите кон поискусните изведувачи е изгубена и дека тоа е еден од поголемите проблеми.

Исто така Зоран Василевски  и Васко Спасоски имаа интересна шега, а за што станува збор погледнете го целосното интервју на Дани:

Back To Top