Анкета на АКТИС: Граѓаните поосвестени и со повеќе надеж за реформи – тема во Студио 1

Зголемена доверба на граѓаните во политичкиот процес и реформите покажува анкетата на граѓанската организација АКТИС. Според нејзиниот претседател Александар Цветковски, луѓето се плашат да одговараат на анкети поради скандалот со прислушкувањето, но се повеќе склони да бидат аналитични и да … Continue reading Анкета на АКТИС: Граѓаните поосвестени и со повеќе надеж за реформи – тема во Студио 1