skip to Main Content

Втора бесплатна модна лекција од Сергеј за битолските блогерки (ВИДЕО)

Втора бесплатна модна лекција од Сергеј за битолските блогерки (ВИДЕО)
  • 06.07.2018

Модните блогерки или инфлуенсерки повторно во фокусот на „Студио мода“ со Сергеј Варошлија. Дел од битолските блогерки беа „прочешлани“ во минутите мода на 1ТВ, останатиот дел повторно на моден тапет. Модната полиција составена од Сергеј кој ги коментира и  Мерлин Монро и Анџелина Џоли, како модни помошнички со модни критики за битолските инфлуенсерки.

Погледнете кои девојки се најдоа на моден тапет:

Back To Top