skip to Main Content

„Во штала се нагурала да позира со коњот“: Се изнервира Сергеј Верошлија (ВИДЕО)

„Во штала се нагурала да позира со коњот“: Се изнервира Сергеј Верошлија (ВИДЕО)
  • 13.11.2018

„Какво е ова фустанче, каква е оваа поза, каде е сликана? Во подруми некои?“, вака гласеа една од многуте модни критики на Сергеј Варошлија.

Две сестри – две судбини, Мис хотелска соба, Донатела Версаче за Македонци, но и совети од светот на модата.

Погледнете ја емисијата „Мода“:

Back To Top