skip to Main Content

(Видео) 1ТВ во Будимпешта: Граѓаните ретко се осмелуваат да говорат за политиките на Орбан

(Видео) 1ТВ во Будимпешта: Граѓаните ретко се осмелуваат да говорат за политиките на Орбан
  • 17.11.2018

Во минатите неколку денови екипата на 1ТВ детално го следеше развојот на настаните во Унгарија поврзани со бегството на Никола Груевски и поднесувањето на азил во оваа земја. 1ТВ денеска разговараше со жители на Будимпешта, од дел успеа да извлече одговори на прашањата, додека неколкумина не сакаа да коментираат на политички теми и односите меѓу Орбан и Груевски.

Прилогот и анкетата погледнете ги во видеото

Back To Top