skip to Main Content

(ВИДЕО) Спорт 1: Ѓорѓиев и Деспотовски за одбојкарската амбиција пред ЕП

(ВИДЕО) Спорт 1: Ѓорѓиев и Деспотовски за одбојкарската амбиција пред ЕП
  • 07.06.2019

Одбојкарите ги започнаа подготовките за дебитантскиот настап на ЕП во Септември. Од Скопје, преку Маврово и со повеќе контролни натпревари кај нас но и на гостински терен, нашите најдобри одбојкари ќе се обидат да ја подигнат формата пред заминувањето за Словенија.

Во студиото на 1ТВ во ова издание на „Спорт 1“ гостуваа нашите репрезентативци Никола Ѓорѓиев и Филип Деспотовски. Повеќе за оваа тема но и за останатите кои ја одбележаа оваа седмица погледнете од линкот во продолжение.

Back To Top